Over ons

Wie zijn wij?

ToyTime.nl is een creatie van YouBit uit Eindhoven. Op deze site gebruiken we kortweg de naam toytime. Sinds 2019 is toytime online en trekt veel bezoekers uit Nederland. Ontstaan uit een passie voor de creatieve inspiratie die speelgoed geeft aan jong en oud. Het verzamelen en overzichtelijk maken van grote diversiteit van producten en prijzen is voor ons een uitdaging die we graag aan gaan en waar u de vruchten van kunt plukken.

Doel van onze website is het zoeken en vinden van speelgoed toegankelijk en betaalbaar maken voor kinderen en volwassenen. Wij zullen blijven streven om een zo compleet mogelijk overzicht van speelgoed producten aan te kunnen bieden. Door continue te zoeken naar actuele prijzen en speciale aanbiedingen zullen wij ons best doen voor u de beste prijs te vinden voor het product dat u zoekt.

Doordat wij niet rechtstreek verbonden zijn met een specifiek merk of winkelketen kunt u ervan op aan dat we voor u de mooiste producten kunnen vinden en weergeven. Zowel producten van de bekende merken als bijzondere en soms zelfs unieke handgemaakte producten kunt u vinden op toytime.

Via toytime gevonden wat u zocht? Wij zorgen voor een zo compleet mogelijk overzicht van aanbieders en prijzen. Als u het product wilt aankopen zorgen wij dat u dit direct kunt doen door U door te sturen naar de webshop waar het product te koop is. Daarna is de webshop verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de aankoop zoals de betaling en levering, toytime is hier zelf niet bij betrokken.

Ons verdienmodel

Wij willen graag transparant zijn over ons verdienmodel.

Voor sommige producten, merken of webwinkels kunnen wij een tijdelijke of doorlopende vergoeding ontvangen. Daarnaast bieden wij merken en webwinkels de mogelijkheid om advertenties (in de vorm van bijvoorbeeld advertorials of banners) te plaatsen. Hiervoor kunnen we een vergoeding ontvangen: per getoonde advertentie, per klik op de advertentie, of voor het tonen van de banner gedurende een bepaalde periode. Sommige adverteerders betalen deze vergoeding pas als doorverwezen bezoeker een bepaalde actie heeft verricht zoals bijvoorbeeld het kopen van een product.

Als bezoeker betaalt u zelf in geen geval voor de informatie die wij beschikbaar stellen. U kunt volledig gratis gebruik maken van onze website.