Onze werkwijze

Hoe werken wij?

De informatie op toytime wordt met zorg verzameld via zogenaamde productfeeds en scrapers. Wij gebruiken zoveel mogelijk kwalitatief goede bronnen en verwerken, verrijken, structuren deze gegevens met als doel een zo compleet en correct mogelijk overzicht van speelgoed producten. Frequent worden de gegevens die u op onze site ziet gecontroleerd (vaak meerdere malen per dag).

We streven erna om deze producten makkelijk door te kunnen zoeken of je nu jong of oud bent. Door continue te zoeken naar actuele prijzen en speciale aanbiedingen zullen wij ons best doen voor u de beste prijs te vinden voor het product dat u zoekt. Heeft u een product gevonden dat u graag zou kopen dan verwijzen we u door naar de webshop waar u het product kunt kopen.

Wij hebben als toytime dus zelf geen voorraad, we helpen je bij het vinden van het juiste product en sturen je dan door naar de juiste webshop. Zelf zijn we dus geen webshop.

Betrouwbaarheid

Omdat wij u van juiste informatie willen voorzien en ook willen dat u na doorverwijzing voor de uiteindelijk aankoop een prettige ervaring heeft streven we deze punten na:

  • Webshops waarvan wij de producten opnemen moeten betrouwbaar zijn en voeren bij voorkeur het keurmerk 'Webshop keurmerk' of 'Thuiswinkel waarborg'.
  • Wij moeten in staat zijn de informatie van de producten frequent (vaak meerdere keren per dag) te controleren op correctheid.
  • Om toegankelijkheid te borgen van zoeken, vinden en kopen nemen we voornamelijk producten op van webshops die qua taal aansluiten op toytime: een Nederlandstalige internetsite, Nederlandstalig contactpunt en verzending naar Nederland.
  • Zoeken en vinden doe je bij toytime. Kopen en veilig betalen doe je bij de webshop waar we je naar doorverwijzen.

Gratis voor onze bezoekers

Wij willen toytime voor onze bezoekers gratis houden, er zijn dus geen kosten verbonden aan het gebruik van deze site. Als wij u doorsturen naar de aanbieder van het product dat u op toytime hebt gevonden ontvangen wij in sommige gevallen een vergoeding voor deze doorverwijzing. Bijvoorbeeld als u op de link klikt en/of als er op onze website een actie plaatsvindt (speciale sale of kortings acties). Sommige adverteerders betalen deze vergoeding pas als doorverwezen bezoeker een bepaalde actie heeft verricht zoals bijvoorbeeld het kopen van een product. De privacy van bezoekers is gewaarborgd omdat toytime geen persoonsgegevens ontvangt als een product wordt gekocht.